304 km 24 juni 2023

Op 24 juni is de officieuze aftrap en fietsen wij ruim 300 kilometer van Noordkaap in de provincie Groningen naar Rotterdam Zevenkamp. Iedereen kan een stuk meefietsen en ons even uit de wind houden. Dus wil jij een stukkie meefietsen stap in waar het jouw uitkomt en join the plan.

De route loopt vanaf de start  vanuit: Uithuizermeeden-Eelswerd-Stitswerd-Onderdendam-Bedum-Noordwolde-Zuidwolde-Groningen-Peizermade-Klunderveen-Altena-Norg-Westervelde-Willemstad-Bosbergtoren-Wapserveen-Holtinge-Havelte-Meppel-Hasselt-Holtenbroek-Katerveer-Hattemerbroek-Gortel-Elspeet-Uddel-Buitenplaats Het Loo- Garderen-Voorthuizen-Terschuur-Stoutenburg-Leusden Zuid- Pyramide van Austerlitz- Bunnik-Vechten-Papendorp bij Utrecht- Stadsdam-Harmelen-Geestdorp-Woerden- Oudewater- Hekendorp-Gouda ( hier steken wij de Stolwijkersluis over) waar wij over de Sluisdijk langs de IJssel naar Moordrecht fietsen en via Nieuwerkerk door de Zuidplaspolder Nesselande inrijden en over de Wollefoppenweg bij het Groen Stekkie in Rotterdam Zevenkamp, enigszins vermoeid zullen eindigen.

Sparta naar Sparta 6 augustus 2023

Op 6 augustus fietsen van het Sparta stadion in 60 dagelijkse etappes naar Sparta in Griekenland via de Noordkaap op de Noordpoolcirkel. De route loopt door 16 landen.

De route globaal: Rotterdam- Apeldoorn-Almelo-Bremen-Hamburg-Oldenburg-Holstein-Puttgarden-Lolland-Kopenhagen-Helsingborg-Orebro-Sundsval-Kaaresuvanto-Nordkapp-Helsinki-Tallin-Suwalki-Berlijn-Cottbus-Praag-Bratislava-Boedapest-Zagreb-Mostar-Podgorica-Sofia-Sparta.

Afhankelijk van hoe het allemaal fietst volgen wij deze route en leggen wij per dag een etappe van 165-200 km af. Dus ken jij iemand die hier in de buurt woont en ons van ene slaapplek wil voorzien? Aarzel dan niet en jointheplan!