Help ook mee door een bankoverschrijving via de knop rechts

Het "Kilometers voor Weerstand" Sponsorprogramma: Maak elke kilometer waardevol! Bij de epische fietstrip van Sparta Rotterdam naar Sparta Griekenland, waarbij Evert, Marc Peter en Frenk 10.000 km zullen afleggen voor het Weerstandfonds/NOOIT MEER ZIEK, hebben we een uniek concept bedacht om geld te genereren en tegelijkertijd bewustzijn te creëren voor dit belangrijke initiatief. Ons "Kilometers voor Weerstand" sponsorprogramma biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om specifieke kilometers van de tocht te sponsoren. Hierdoor kan iedereen een directe impact maken op het werk van het Weerstandfonds en tegelijkertijd hun eigen betrokkenheid en steun tonen.
Namen van alle kilometer sponsors: Westhoeck B.V
Hoe werkt het? Kies een of meerdere kilometers: Supporters kunnen ervoor kiezen om een bepaald aantal kilometers te sponsoren, bijvoorbeeld 10 km, 50 km, of zelfs een hele etappe van de tocht voor €1.- per KM, maar minder of meer mag ook! Maak hier een donatie: Voor elke gesponsorde kilometer wordt een donatie gedaan aan het Weerstandfonds. Donateurs kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen doneren per kilometer. Elke sponsor ontvangt een gepersonaliseerd certificaat als dank voor hun bijdrage. Bovendien worden de namen van alle individuele sponsors vermeld op de officiële website jointheplan.nl.
Volg de reis: Gedurende de 60 dagen durende tocht zullen Evert, Marc Peter en Frenk regelmatige updates delen via sociale media en een officiële blog. Sponsors zullen de mogelijkheid hebben om deze avonturen te volgen en de impact van hun bijdrage te zien. Doe mee met ons sponsorprogramma en zorg ervoor dat elke kilometer telt op weg naar een gezondere toekomst voor iedereen!

Voel je vrij om een donatie achter te laten.