Helpt u ook mee de 10.000 kilometer uitdaging mogelijk te maken en daardoor zoveel mogelijk geld op te halen voor het Weerstandsfonds?

Alle kleine en grote sponsorbijdragen, bv via de QR-code links, of door even te klikken op deze link, zijn welkom. 

Dankzij uw sponsoring  en hulp kunnen wij samen met het Weerstandfonds grote stappen zetten met het onderzoek naar het optimaliseren van uw en ons immuunsysteem. Zo draagt u bij aan het voorkomen van vele ziekten waarvan u misschien zelf ooit de vruchten kunt plukken. 'Nooit meer ziek',  is niet voor niets de slogan van het Weerstandsfonds!

Naast financiële steun is ook alle andere steun in natura in de vorm van producten of oplossingen welkom.
Meedenken over oplossingen voor de bevoorrading onderweg, of locaties voor overnachting. Misschien kent u wel iemand in een van de 16 landen die aan de route woont waar wij kunnen overnachten?
Iedereen kan helpen. Zelfs met het delen en liken van berichten over onze actie op uw facebookpagina of via Instagram helpt u al mee. En weet u waar mensen het gelukkigste van worden? Door bijdrage te leveren. U bent straks nog gelukkiger ook. Join the plan!
Helpt u ons ook mee om van Sparta2Sparta een enorm succes te maken en zoveel mogelijk geld op te halen voor het Weerstandfonds?

Bedrijven kunnen kiezen uit drie sponsorpakketten: BRONS, ZILVER en GOUD.

Sponsorpakket BRONS: uw bijdrage is 250,00 euro.

Hiervoor ontvangt u een vermelding van uw bedrijfsnaam met uw logo op deze sponsorpagina.

Sponsorpakket ZILVER: uw bijdrage is 500,00 euro.

Hiervoor ontvangt u een vermelding met uw logo op deze sponsorpagina en een foto met uw product bij sponsoring in natura.

Sponsorpakket GOUD: uw bijdrage is 1000,00 euro of meer(mag ook in natura).

Dit is de meest uitgebreide optie. Hiervoor ontvangt u de volgende zaken: uw logo op het wedstrijdshirt dat Evert, Marc Peter en Frenk tijdens de recordpoging 10.000 kilometer lang dagelijks zullen dragen. Voor iedere in natura sponsor geldt dat wij hiernaast een promotievideo maken van het afhalen. En last but not least komt uw logo ook nog op de volgauto die twee maanden prominent aanwezig zal zijn in onze vlogs op de socials. En misschien nog wel het mooiste: u heeft een gegarandeerd startbewijs voor de van Noordkaap naar Rotterdam editie 2024; 313 km van het hoogste punt van Nederland ( vertrek vanaf de hemelpoort) naar het laagste punt van Nederland in Rotterdam Zevenkamp. Na het klikken op onderstaande button kunt u onderaan de geef.nl pagina aangeven welk pakket u wenst. Hartelijk dank.

De Sparta, via Noordkaap, naar Sparta wordt mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Van Nicholas: de titanium bike experts

Radio en TV Rijnmond

Fox Global Logistics

Gemeente Rotterdam

Viridian: zuiver voor je gezondheid

40days.nl: coaching en personal training

Esbeem B.V.

EmJe B.V.

MVS INternational B.V.

I.V.S.C B.V.

Kubernets B.V

archive-IT: de specialist in digitalisering en oplossingen om te archiveren

Westhoeck B.V

Gimsel Natuurvoeding

RFTC Consultancy

12GO Biking

City Bril

Oakley

Bike Totaal Zevenhuizen

My Life

Hofrijn Bouwgroep

enveloppen.nl

Albert Heijn Ommoord

Dirk Zevenkamp

Mantel Stadionweg 33D Rotterdam

Bikefitting Rotterdam

dwmworks4u.nl: webdesign en hosting